header

header

30 juli 2012

Heldag på sjön & kärt återseende!

I dag har vi verkligen tagit vara på det fina vädret och spenderat hela dagen ute. Efter min (numera) sedvanliga morgonpromenad så packade vi i ordning mat och oss själva och drog ut på sjön. Vi åkte ut till en ö i Runn och var där ute och solade och badade ända tills i kväll.

Vi var inte ensamma där ute utan hade med oss goda och fina vänner. Det bästa sällskapet helt enkelt. Något som var extra roligt var att en av våra vänner från Australien är på besök här i Borlänge och han var med oss ute i dag! Fastän det gått 2 1/2 år sedan vi sågs sist så kändes det som om det var i går. Precis som det ska vara med riktiga vänner! Ett kärt återseende var det och jag måste försöka ta mig i kragen gällande min ormfobi så vi kan åka och hälsa på honom i Australien!
En sak som jag blev påmind om när jag pratade med en annan kär vän häromdagen är att jag har det fantastiskt bra. Jag har ett bra liv, lever med den bäste, har en underbar dotter, har fantastiska föräldrar, har otroliga vänner och är omgiven av bra människor. Vad mer kan man begära av livet?? Tror det är nyttigt att bli påmind och stanna upp emellanåt, tänka efter och faktiskt inse hur bra man har det. Att välja glädjen i livet helt enkelt! Med dessa kloka ord ska jag kasta några getögon på OS innan det är dags att sova.

Tack å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!