header

header

3 juli 2012

Playan!

Äntligen verkar det som om sommaren har kommit. Lite sent kanske men nu njuter man desto mer. Sol, värme, blå himmel och ljudet av badande barn - som det ska vara!

Vi var ju naturligtvis tvungna att ta vara på denna dag och efter en cykeltur till affären drog vi till "playan" med grannarna. När man bor som vi gör är det så himla lyxigt och skönt att bara gå några hundra meter och vara nere vid vattnet. Än så länge nöjer sig barnen med att bada i älven och det är så skönt att slippa åka iväg och framför allt slippa trängas med folk. Det blev en skön förmiddag nere vid älven och det lär nog bli fler turer ner dit i sommar!
Efter lunchen fick jag en härlig stund i solstolen med min bok. Emma lekte ute med kompisar och tanken slog mig att nu kanske man äntligen kan få tillbaka lite egentid. Fast man ska nog vara försiktig med vad man önskar..... Vips säger det väl och så är hon stor och vill inte alls hänga med mamma. Nej, man ska nog försöka ta till vara på den här tiden - den kommer ju som bekant aldrig tillbaka.

Nu ska jag fundera lite på vad jag/vi ska hitta på till Emma när hon fyller år nästa vecka. Den 13:onde juli kom hon till världen och nästa fredag fyller hon 5 år! Kom på att jag borde dammsuga också men det tror jag att jag struntar i :).

Tjngeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!