header

header

31 juli 2012

IKEA & O M

I dag har vi äntligen tagit tag i projekt köksrenovering. Snickaren är fixad, tiden är bokad så då var det väl på tiden att ta tag i att beställa själva köket! Sagt och gjort, efter lunchen satte vi oss i bilen och åkte till Barkarby och IKEA.

Nu kan man ju fundera på varför vi åkte ända till Stockholm när vi har närmare till Gävle. Ska väl erkänna att det var jag som ville till Outleten i Barkarby också. Tur att sambon är snäll så det blev dit vi for :). Trots att vi (läs sambon) hade gjort det mesta hemma så tog det över 1 1/2 timme att fixa allt och göra beställningen. Både Emma och jag hann ledsna ur under den tiden så vi kollade barnavdelningen i stället. Men nu är det som sagt gjort och köket kommer (om allt går bra) i slutet av augusti!

Hann även med en snabbsväng in på Outleten och det var främst Odd Molly som jag ville in på. Först hittade jag inget som föll mig i smaken - skräll. Men när jag gått några fler varv i butiken hittade jag 2 plagg som jag gillade. Hade turen att båda passade och inte nog med att de redan hade outlet-priser. Det var även 40 % på outlet-priset!!! Me like!



Har inte bara åkt bil och varit i affärer i dag. Hann även med en morgonpromenad och ett löppass på förmiddagen. Det är så skönt att springa igen men jag har så f-bannat ont i hela baksidan av mitt vänstra ben :(. Alltid ska det vara något - suck. Ska dock i väg till en massör i morgon och jag hoppas att det ska bli bättre efter det besöket.

Nu blir det sängen för min del, huvudet värker och ögonen går i kors.

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!