header

header

6 december 2009

2:a advent.


En mycket bra helg börjar lida mot sitt slut. Började dagen i skidspåret i ett vintervitt landskap och avslutar den i det vanliga mörkret som omgett oss den senaste tiden. Vi har varit i Idre på minisemester i helgen och har verkligen haft det superbra. Vädret kunde väl ha varit bättre men det spelar liksom ingen roll när man är i fjällen, är man där så är man ute - i alla fall om man bara tänker på sig själv. Nu hade vi ju en liten 2 ½ åring med oss och hon var väl inte lika pigg på att vara ute i snålblåsten. Kan ju i och för sig förstå det men i och med att vi hade en otroligt go kompis med oss så kunde skidpremiären avverkas enligt planerna :)

Det var verkligen helt underbart att åka skidor igen. Vädret var som sagt inte det bästa men det gjorde inget. Det är inte mycket som slår den glädje man känner när man äntligen får spänna på sig laggen och ut och mata i spåren. Ja, det är väl bara att erkänna att tävlingsinstinkten fortfarande sitter i fastän det var många år sen man tävlade sist. Man har fortfarande lika svårt för att se någon framför en i spåret, man ska liksom bara ikapp oavsett hur trött och stum man är :) Lite fånigt men man tar ju i mer och blir tröttare - en mycket härlig känsla!

I dag hann vi med att se på lite tävlingar också innan det var dags att fara hem igen. Kul att kunna heja fram gamla kompisar som man inte träffar så ofta nu för tiden. Hemma blev det till att tvätta - ofattbart att det kan bli så mycket tvätt på två dagar. Hur som helst var det en mycket skön och behaglig helg i Idre - ett välbehövligt avbrott i den annars ganska stressiga vardagen. I går var det en hel eftermiddag utan något speciellt att göra. Kunde sitta och kolla på vinterstudion utan ångest och något som egentligen skulle göras - när hände det senast? Ett stort TACK till Emilia för kul sällskap och ovärderlig hjälp som barnvakt. Du är guld värd!

I morgon är det vardag igen men nu är det inte många dagar kvar till nästa sak att se fram emot - julafton!

1 kommentar:

  1. Vilket fint kort!! nog blir man sugen på att bränna några varv runt fjället, det var gamla goda tider det! kram, kanske ses i veckan// Bodil

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!