header

header

1 december 2009

Äntligen....

..... tittade solen fram idag! Efter en månad med regn, och grått, grått, grått så kändes det helt overkligt och underbart när himlen blev klarblå och solen visade sig i morse! Hade förmånen att komma hem vid lunch och tog därför tillfället i akt och tog en rejäl powerwalk när lillan sov. När hon vaknade var vi ute och lekte - det kändes verkligen som att man fick passa på. Hur som helst så kändes det genast mycket lättare bara man fick lite ljus på sig, energidepåerna fylldes på och man började så smått känna sig som människa igen!

I kväll tvingade jag mig ut i löpspåret (har varit totalt anti då jag har ont i en fot och i ryggen) och det gick superbra! Var verkligen i form, vet inte riktigt vad som hände? Kanske var det faktumet att marken var täckt av ett tunt snötäcke och att skogen hade fått sig en snödusch samt att det var härliga minusgrader ute! Vad det än var så gav det mig ett superpass och det var nödvändigt kan jag lova.

I kväll blir det lite slöande framför tv:n till Ugly Betty & Desperate Housewives. Sen blir det nog till att börja om att läsa Twilight-böckerna igen. Såg förresten New Moon igår och den var också superbra, inte lika bra som första filmen men som sagt superbra!

Till sist ett stort GRATTIS till Helena som vann Bragdguldet idag. Juryn gjorde ett solklart och rätt val enligt mig!

Tack å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!