header

header

21 april 2011

"Påsklov"

I går efter lunch tog jag påskledigt - är ledig från torsdag till måndag - gud så gôtt! Känner att jag behöver ta det lite lugnt nu så det kom verkligen lägligt!

Det är ju som sagt påsk och i år kommer vi fira den i Småland och Lammhult hos svärföräldrarna närmare bestämt. I går packade vi i bilen och for hit. Det var en ganska dryg resa - mycket trafik och många stopp på vägen. Det senare är inte precis vad som kännetecknar mig och sambon så fort vi ska göra något. Helst ska man sträckåka utan stopp - men när man har en liten i bilen blir det oftast inte som man tänkt sig :). Vi kom hur som haver helskinnade fram i gårkväll och det är ju det som är huvudsaken!

Hade planerat att sova ut i morse men 05,45 vaknade jag och kunde inte somna om. I stället för att ligga och vrida mig i sängen beslöt jag mig för att ta en powerwalk innan frukost och det ångrar jag inte! Vitsippstäcken i skogen, frisk luft, sol som strilade mellan träden och dimma som trolsk svepte över sjön där solen speglade sig - det är livskvalitet det!

I dag ska det inte bli några större utsvävningar - lillan ska klippas och jag och sambon ska ut på långpass på racrarna är det tänkt! En ganska skön dag med andra ord!

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!