header

header

16 april 2011

Vilken vecka!

Intensiv, krävande, tidsbrist, stressig men rolig. Dom här orden sammanfattar veckan som gått för mig. Det var länge sen en vecka var så fullspäckad och gick så fort men nu måste jag erkänna att jag är glad att det är helg!

Den största anledningen till att det har varit lite mycket är att jag har varit på kurs i 2 dagar. När man då ska sköta sitt jobb på kortare tid men fortfarande har lika mycket att göra kan det bli lite svettigt :). Men jag klagar absolut inte för kursen var superbra och det var bra och trevliga kursdeltagare med och framför allt kul att få lära sig något nytt! I och med att kursen hölls i Falun gav det mig tid att hälsa på mina gamla kollegor och strosa lite i affärerna där.

En affär som jag gillar är Kärringen mot strömmen. Tyvärr ska den läggas ner i Falun vilket resulterade i att dom sålde ut varorna till mycket bra priser. Eftersom dom säljer smycken från min favorit - Edblad - var jag naturligtvis tvungen att göra både ett och två besök........ och det blev några ringar som jag länge sneglat på som fick följa med hem.


Ringarna är gjorda i rostfritt stål och har cubic zircon-stenar och nej, dom nedersta är INTE några vigselringar! :)

Nu är det som sagt skönt att det är helg och jag ska försöka pusta ut lite även om det är lite jobb som ska fixas, fönster som ska tvättas, altan som ska vårstädas med mera med mera. Men tid för träning och återhämtning ska det också bli.

Ska slappa lite till innan det blir årets första "riktiga" löppass i skogen! På återhörande!

Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Det var så kul att träffa på dig på "Kärringen"! Fina ringar du köpte! Kram!

    SvaraRadera
  2. Det var kul att träffa dig också Åsa, det blir ju inte så ofta nu för tiden, tyvärr. Vi får försöka styra upp något inom en snar framtid. Det vore kul med en träff med er från gamla jobbet :). Kram

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!