header

header

11 augusti 2011

Lite vemodig så här på kvällskvisten.

Jaha, så var sista boken Last Sacrifice i Richelle Meads Vampire Academy-serie avslutad. Det är inte utan att jag känner en viss tomhet och ett visst vemod efter att sista sidan är färdigläst.

Det var längesen jag känt en sådan spänning, glädje och lust att läsa böcker som jag gjort under tiden jag plöjt igenom denna bokserie. Det har varit omöjligt att släppa böckerna oavsett om jag suttit och läst eller inte. En värld full av moroi, dhampirer och strigoi har varit minst sagt fängslande. Har haft huvudpersonerna Rose, Lissa och Dimitri och alla andra karaktärer och handlingar i huvudet när jag har tränat, åkt bil, ätit, badat, försökt sova etc. Det är väl då man kan säga att en bok är bra och fängslande eller?? Trodde inte att jag skulle säga det men jag tror faktiskt att dessa böcker är snäppet bättre än böckerna i Twilight-serien.

Nu är dom som sagt urlästa och det känns tomt. Önskar att det fanns fler underbara böcker att "kliva in i", att låta sig insupas i och totalt uppslukas av. Kommer säkerligen att läsa om dessa böcker både en och två gånger om jag känner mig själv rätt :) En liten tröst är att det kommer komma en spinn-off serie där andra karaktärer som figurerat i böckerna kommer att få ett större utrymme. Det bästa är att första boken kommer ut nu i slutet av augusti. Jag längtar........

Tro nu inte att jag bara har läst de senaste dagarna, vi har fixat lite här hemma också. Men mer om det en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!