header

header

24 augusti 2011

Om det är någon som tycker att bloggen ser lite konstig ut och undrar vad jag har gjort kan jag meddela att det undrar jag med. En dag förra veckan så hoppade mina länkar och infon om mig längst ner på sidan. Har ingen aning om vad som har hänt och hur jag ska lösa det. Någon som har något tips så mottages det tacksamt!

Annars rullar livet på i minst 120 om inte mer. Jobba, hämta på dagis, fixa här hemma, träna, natta, sova - där emellan ska man försöka hinna med att laga mat, äta och har man tur hinner man läsa lite i en bok innan ögonen trillar ihop på kvällen. Men det är väl så livet är men det vore ju skönt att hinna njuta lite innan det är slut.

Ett av mina problem är att jag har så många saker som jag vill göra/lära mig. Eller rättare sagt, problemet är att tiden inte räcker till för allt jag vill göra. Vad skönt det vore om man bara hade ett stort intresse här i livet och kunde koncentrera sig på enbart det. Själv så är jag splittrad mellan diverse saker, bl a: jag gillar att måla/rita, att sticka/virka/sy, läsa böcker och nu senast kom jag på att jag (åter) vill lära mig att spela gitarr. I bland blir jag lite trött på mig själv, önskar som sagt att jag kunde ägna mig åt en sak och vara nöjd med det eller att dygnet åtminstone hade 30 timmar. Fast då skulle jag nog komma på fler saker jag ville göra :)

Nu är det i alla fall snart helg och går allt enligt planerna så drar jag och lillan till stugan i morgon och tillbringar helgen där. Känner att jag skulle vilja komma dit åtminstone en sväng till innan det blir ordentlig höst och vinter.

Nu ska jag ta tag i lite saker och börja med att åka till affären och handla!

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!