header

header

7 augusti 2011

Stugan!

Söndagmorgon och vi är nyss hemkomna efter helt underbara dagar i sommarstugan. Jag vet att jag har sagt det förr men jag säger det igen: det är paradiset på jorden - i alla fall mitt paradis! Känner mig så priviligerad att ha ett sådant ställe där jag kan koppla av helt och njuta av vackra omgiviningar. Älskar detta ställe!

Vi har som sagt haft underbara dagar i stugan och vad har vi då gjort som är så underbart kan man ju undra? Ja det är inte så många märkvärdiga saker som har hänt men vi har solat, badat, lekt, tränat, slappat, umgåtts, fiskat (Emma & mormor, dom fick hela 7 abborrar) och bara varit.

Det enda som är lite trist är att detta paradis ligger lite väl långt bort för att man ska kunna åka dit lite oftare. Resan dit nu i veckan var faktiskt den första för det här året men det ska det bli ändring på - ska försöka åka dit både en och två gånger nu innan vintern! Måste även erkänna att det var med lite sorg i hjärtat som jag åkte därifrån i gårkväll, hade gärna stannat ett tag till. En fördel med att komma hem var att min efterlängtade bok - den avslutande delen i Vampire Academy-serien - hade kommit med posten. Så nu vet jag och mina nära och kära vad jag kommer göra dom närmsta dagarna :)


Solen är på väg ner för dagen - återspeglad i vattnet.

Det är kväll och dimmorna dansar in över sjön.

En bild från en serie kort jag tog i vattnet av vassen, vattnet och solen - tycker att bilderna blev oerhört vackra!

I morgon inleds sista semesterveckan - konstaterar att sommaren går mot sitt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!