header

header

6 oktober 2011

Drömmer om.....

Riktigt höstrusk är det ute, regn som smattrar mot rutan och vind som viner runt knutarna - ganska mysigt men jag ska erkänna att jag är lite uttråkad. Sambon ligger uppe och har feber, dottern är hos grannen - själv känner jag mig lite "skum" så det blev att vila från träning idag vilket resulterat att jag har energi som bubblar och fräser i kroppen och vill ut.

Så vad fördriver man tiden med då?? Jo surfar runt på nätet och hittar diverse saker som det skulle vara så enkelt att bara klicka hem (om man kunde blunda för den obehagliga räkningen som också skulle följa med klicket). Men drömma kostar ju som bekant inget.......

Och vad drömmer jag om idag då? Inte är det världsfred eller något annat vettigt utan här sitter jag och drömmer något så ytligt som att ha ett Cartier Love Bracelet i min ägo. Jag vet att jag borde skämmas men jag kan inte rå för det. Ända sen jag såg ett sådant här armband för x antal år sedan har jag drömt om att en dag ha ett runt min handled. Med tanke på det märke det kommer ifrån så kommer det nog tyvärr bara att förbli en dröm för det är inte ekonomiskt försvarbart att köpa ett sådant bara sådär. Men håll med om att det är förbaskat snyggt!

(bild lånad från http://www.lovebraceletcartier.com/)

Nu borde jag försöka göra något vettigt av återstoden av dagen men först ska jag drömma lite till......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!