header

header

2 oktober 2011

LONDON!!!

Yes, det är här jag och sambon har tillbringat tiden torsdag till idag, söndag! Vi åkte dit med två kompisar och hade några härliga dagar i ett England som visade sig från sin allra bästa sida! Fick uppleva 2 historiska händelser då det slogs värmerekord både för september och oktober under de dagar vi var där. Kan meddela att när temperaturen är över + 29 grader är det varmt att vara i en storstad.

Vi hade inte något särskilt planerat utan tog bara dagen som den kom. Jag och sambon började dagarna med ett löppass i Hyde Park och det kan jag meddela var helt magiskt. Det är svårt att fånga på bild men jag hoppas att åtminstone lite av det syns på bilden nedan.


Ett besök på Madame Tussauds hann vi med och nere i skräckkammaren kunde man välja att "scream your way out" och den vägen tog vi. Otäckt som attan så det blev ett och annat skrik och hopp i luften där nere :). Måste säga att det är otroligt faschinerande att gå och kolla på alla vaxfigurer som ser ut som om dom ska börja prata när som helst.

Något det blev en del av var långa promenader då vi strosade runt och såg oss runt i omgivningarna: Buckingham Palace, Trafalgar Square, Picadilly Circus, London Eye, 10 Downing Street, Big Ben och House of Parlament - ja alla sedvärdheter tror jag vi fick med. Mycket shoppning blev det också - jösses vad jag fyndade!!!! (ska visa mina fynd vid senare tillfälle).

Buckingham Palace - drottningens lilla lya.

En sak man nästan måste göra när man är i London är att gå på musikal. Detta gjorde vi på fredagkväll och det blev We will rock you som vi såg. Blev inte besviken, jösses vilken bra musik och vilka artister! Det är vid sådana här tillfällen man verkligen önskar att man hade hälften eller åtminstone en liknande stämma som dom. Om någon ska till London och vill ha ett tips på musikal kan jag rekommendera denna och lova att man inte kommer att bli besviken.


Freddie - en stor artist!

Ja vi hade en kanonhelg och det var skönt att komma bort lite från vardagen men jag måste erkänna att det var skönt att komma hem igen. Hem till Emma!!! Åh, vad jag har saknat henne. Det är sällan man känner sig så lycklig som när man har hennes små armar runt halsen och får gosa med henne. Älskade unge - du är det bästa vi har! Måste även tacka mor och far som var hemma med henne så vi kunde åka. Än en gång, vad skulle vi göra utan er?

I morgon är det dags för vardag igen. Det ska bli skönt men det är allt bra gött att få fly verkligheten ibland och få lite perspektiv på hur bra man egentligen har det :)

Go kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!