header

header

10 maj 2013

En ganska behaglig fredag!

I dag kan jag verkligen inte klaga. Vilken fredag jag haft! Fastän jag är trött så känner jag mig glad och ganska till freds med livet. Om det kändes deppigt häromdagen har den här fredagen känts desto bättre :).

Jo då, vi kom i väg i går Emma och jag. Hon var väl inte helt pigg men hon ville åka till mormor och morfar och så fick det bli. En ganska lugn dag då den största ansträningen blev träningen. 3 minuters intervaller på Höjda. Asjobbigt men oj vad fint det är där. Hade glömt bort hur bra det är att springa där. Kameran fick vila i går så tyvärr har jag inga kort att visa från denna fina plats.

I morse däremot. Klockan halv sju närmare bestämt. Då var jag ute och njöt av den fina morgonen hembygden bjöd på. Kameran var med och jag kände mig inte helt bekväm när jag smög runt och fotade på morgonkvisten. Men vad gör man inte när man är lite fototokig :).





 

En behaglig dag som sagt. Har varit till frissan och fixat till färgen och klippt lite. Hunnit med ett besök till Karlstad - går nog till historien som världens kortaste. Skulle ha handlat kläder och skor men var inte riktigt på shoppinghumör så inget fick följa med hem. En tupplur ute i solstolen har jag också hunnit med. Riktigt gött var det! Och ett rullskidpass som hette duga. Hade M:s rullskidor och dom rullar liiiite lättare än mina. Kan säga att för en som inte är direkt överförtjust i att åka utför så var det inte helt optimalt. Men jag tog mig helskinnad hem och fick ett bra pass och det är ju huvudsaken.

Nu inväntar vi kvällens Let´s Dance och sen blir det sängen. I morgon är en ny dag här hemma i Värmland och ett kärt återseende står på schemat. Kan bli en ganska behaglig lördag också :).

Önskar alla en utomordentlig fredag!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad jag gillar dina bilder Carina!

    Du fick dig rejäl träning igår alltså, härligt.

    Nästa helg drar jag till Karlstad :-). Ha det fortsatt bra i Värmland!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina ord om mina bilder! Blir lika glad varje gång!

      Härligt att du får en Värmlandstur nästa vecka!!

      Hoppas du har en bra helg!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!