header

header

21 maj 2013

Ska jag? Ska jag inte?

Sitter och funderar. Velar hit och dit. Väger för och emot. Jag vill. Men ska jag? Att jag är velig när det gäller att bestämma mig för saker är ingen nyhet. Och den här gången gäller min beslutsångest om jag ska anmäla mig till en tredagars workshop eller inte.

Det är en workshop i fotografering. Med en "riktig" fotograf. 3 hela dagar med bara fota, fota, fota. Få hjälp och feedback. Få utvecklas. Få ta fram sidor hos en själv som man inte visste att man hade. Åh, det är onekligen väldigt lockande. Varför tvekar hon kan man ju undra? Ja, för det första är det ju inte gratis. För det andra kommer osäkerhetstankarna in: Har jag något där att göra? Tänk om alla andra kan mycket mer än mig? Tänk om dom tycker jag är helt kass? Ja, ni hör ju själva hur tankarna går. Har inte bestämt mig ännu. Ska i alla fall fundera vidare lite till. Ska jag? Ska jag inte?




 Bilder från en runda i trädgården förra veckan.

En koncentrerad Emma snickrar.

I övrigt är halsen bättre - tack och lov (ingen träning ännu även om det är mycket svårt att hålla sig i skinnet). Jag har t.o.m. sovit ganska bra för första gången på flera veckor. Hoppas på flera nätter framöver med bra sömn. Då kanske man snart kan säga att man ligger plus på sömnkontot :).

Pappan i huset är på resande fot så jag och junior huserar själva här hemma. Inga större utsvävningar för oss har det blivit i dag. Det känns som en sån där typisk dag då man inte riktigt orkar eller vill göra något. Inget att hetsa upp sig över. Ibland måste det få vara så. Orkade i alla fall i väg till affären för att handla. Bl. a. 2 förpackningar med gör-det-själv-mjuklass fick följa med hem. Vanilj och jordgubb. Ska testa till helgen. Får se om det blir flipp eller flopp.

Nej, dags att fundera vidare. Väga för och emot.

Önskar alla en bra kväll!

8 kommentarer:

  1. Klart att du ska om det bara handlar om tvivel. Men ekonomiska frågor är ju inte alltid roliga. Vad fint att du mår bättre! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina peppande ord!

      Hoppas du har en bra dag!
      Kram Carina

      Radera
  2. Men Carina så klart du ska anmäla dig om du får ihop det praktiskt! Du är ju så duktig på att fota och, jag vet det är inte lätt, men man ska ju faktiskt bara strunta i vad andra tycker och tänker. Du älskar ju att fota och om det känns rätt i hjärtat så är det rätt för dig. Go for it, säger jag :)!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Jennifer!

      Din "spark i ändan" kom väl till pass :).

      Hoppas allt är bra med dig!
      Kram Carina

      Radera
  3. Tycker nog du ska anmäla dig till kursen. Vad har du att förlora?? Och du, jag testade den där mjukglassen idag och måste tyvärr säga att det inte var någon större hit. Kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Emma! Jag har anmält mig nu och tycker nog du ska göra det samma med en skrivarkurs. Man ska ju följa sina drömmar, eller hur :).

      Sköt om dig!
      Kram Carina

      Radera
  4. Här kommer en till "push"! Klart du ska gå! Du kommer antagligen ångra dig mer om du inte gör det... Och dina förkunskaper tror jag knappast du behöver tvivla på, du är ju jätteduktig!

    Vad roligt det var att träffa dig i fredags! Som jag sa, jag saknar din ljuva stämma! Och jag är avis på dina jeans... ;) Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för "pushen". Den behövdes och nu är jag anmäld :).

      Det var verkligen roligt att träffa dig i fredags. Synd bara att vi inte hann prata mera. Men det tar vi en annan gång :). Och du, det är bara att ta en tur hit till Blge och Selected Style - där finns jeansen :).

      Stor kram tillbaka till dig!

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!