header

header

20 oktober 2013

Elvira.

För en vecka sen hade jag en väldigt roligt fotografering. Hade turen att få fota en riktig liten solstråle vid namn Elvira bland höstlöven i ett strålande väder. Så himla roligt var det och den lilla modellen skötte sig ypperligt :) I dag redigerades bilderna klart och levererades. Stort tack Martin och Malin för att jag fick äran att föreviga er goding.





Förutom redigering så har denna söndag bl a innehållit ett rullskidpass. Fick lov att vänta tills efter lunchen då kvicksilvret stigit till plussidan. Brr - har väldigt svårt att vänja mig vid kylan. Hur ska det gå till vintern när det blir ännu kallare?

Annars har det mest varit vardagliga saker som skulle fixas - som det brukar vara om helgerna :). I övrigt har jag nog inte gjort så många knop i dag. Har liksom varken lust eller energi att göra något extra för tillfället. Det känns som vår semesterresa som går av stapeln om några veckor kommer väldigt lägligt. Sol och värme och ledigt i en hel vecka! Fy fasen va gött det ska bli :). 

Hoppas alla får en bra start på veckan som kommer!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Så fint du har gjort med ny header! Tycker om det massor!

    Och så har jag saknat dig och dina underbara bilder. Elvira är bedårande och och så fint fångat av dig.
    Skönt också med helg som inte innehåller många knop. Här har det varit en sådan med, jätteskönt.

    KRAM!
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack Lotta!! Jag har saknat dig också. Vad roligt att du fick en så härlig vistelse i Stockholm. Har njutit av dina fina bilder kan jag lova :).

      Ha en fin vecka! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!