header

header

17 oktober 2013

One of these days & workshop.

Alltså, vissa dagar önskar man att man bara kunde gräva ner sig och komma fram nästa dag i stället. Precis så är det i dag. Efter en natt med max 4 timmars sömn. En morgon och förmiddag då man varit en sväng på jobbet för att fixa lönerna och diverse annat. Åkt hem igen för att ta hand om en liten sjukling (som efter en vecka m feber äntligen är feberfri) samtidigt som man måste jobba hemifrån, tvätta, laga mat och fixa och försöka räcka till. Ja, dagar som denna önskar man verkligen att man antingen kunde klona sig eller bara dra ett streck över dagen i fråga.

Ska inte bara gnälla i dagens inlägg. Gårdagen var också hektisk men blev en riktig höjdardag. Jag och Emma tog bilen och åkte på en liten fototur. Hade sett ett ställe på en av mina träningsrundor som jag var tvungen att fota innan alla löven ramlar av. Emma fick låna min lilla kamera och var mer än nöjd när hon hittade några hästar att fotografera.





Gårdagkvällen tillbringade jag i grannstaden. Fotoklubben firar ju som jag tidigare nämnt 75 år och hade anordnat en workshop i studio- & porträttfotografering. Hade aldrig testat detta tidigare och eftersom M var hemma så jag kunde åka. Riktigt roligt var det och lärorikt. Så himla häftigt att se vad man kan göra med studioljus.

Tanken är att det ska bli några fler tillfällen till en billig penning. Jag skrev upp mig och hoppas det blir av och att jag kan gå. Är även sugen på att bli medlem i en fotoklubb. Det är så himla kul att träffa likasinnade som delar ens intresse. Vet inte om tiden räcker till bara.
Några av mina första studiobilder.

Nu är det dags att ta tag i verkligheten igen - det var visst en massa tvätt som ska hängas. Ska försöka vakna till bara. Funderar på att göra 10 upphopp - en väl beprövad metod för att bli pigg. Har redan testat att trycka i mig en massa godis. Det hjälpte inte ett dugg :).

Hoppas alla det riktigt bra. Höstrusket till trots.
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Usch, nej vissa dagar är bara bläää :(. Hoppas att du fått dig lite lugn på kvällen och att du får mer sömn inatt.

    Jättefina bilder, som vanligt :). Kul att E gillade att vara med och fota, det blir ju lite lättare när man har nöjda barn med sig.

    Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Ja, vissa dagar är så. Tur då att dom faktiskt tar slut och att en ny dag kommer :).

    Hoppas du mår bättre i hälen och att du får en riktigt bra helg!
    Kram Carina

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!