header

header

28 oktober 2013

När man inte riktigt vaknar till.

Har placerat mig i favoritfåtöljen och här känns det som jag blir sittandes ett tag. Är så fruktansvärt trött så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Det är det där med sömnen. Den är inte bra. Riktigt illa skulle jag drista mig till att säga.

Jag kan helt enkelt inte sova om nätterna. Inga som helst problem att somna men det är sen. När man ska sova hela natten utan avbrott (vilket är vad jag behöver för att vakna utvilad). Det är ju så det är tänkt. Men icke! Jag vaknar flera gånger i timmen och tittar på klockan. Är det snart dags att gå upp? Så håller det på. Vareviga natt. Och jag börjar bli less. På riktigt.

Mina förehavanden om nätterna resulterar i att jag inte är direkt på topp om dagarna. Inte så konstigt när man sover sk*t (ursäkta språket) varenda natt. I dag har det varit extremt. Höll på att somna flera gånger vid skrivbordet på jobbet. Och eftermiddagen ska vi inte tala om. Nej, jag önskar verkligen att jag visste vad detta beror på men det vet jag inte. Jag hoppas att nästa veckas semester ska ge mig det jag behöver. Att ett ordentligt avbrott från allt är lösningen på sömnen. Hoppas!

Nu ska jag sätta mig och leta bland mina bilder. Har fått en beställning på ett färgstark höstkort som är tänkt som en tavla. Tror jag har några som kan falla vederbörande i smaken :).

Hoppas alla har en bra kväll i höstmörkret!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Det låter inte alls bra Carina. Jag önskar att jag kunde ge dig några goda råd men jag har tyvärr inga. När jag har haft problem med att somna så har jag lyssnat på avslappningar som hjälpt mig, och jag har några gånger fått hämta hörlurar mitt i natten för att lyssna, slappna av och somna om. Men det tror jag nog att du redan provat. Hoppas verkligen att semestern kommer att göra susen för din sömn.

    Härliga bilder i förra inlägget, vilken bra helg ni hade!

    Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!