header

header

13 oktober 2013

Lite nytt.

Som ni kanske märker har bloggen ändrat utseende så här på morgonkvisten. Eller morgon, snarare förmiddag har det hunnit bli under tiden jag suttit vid datorn :). Har funderat en si så där 2-3 månader på att jag ville göra något nytt. Men det tar tid sånt där. Att ändra på saker. Bäst att inte göra några förhastade beslut ;).

Men nu är det gjort och jag tror jag gillar det här bättre. Lite mer stilrent och avskalat. Passar bättre. Tror jag i alla fall. Är inte helt nöjd över att jag inte lyckats få bort "ramarna" runt bilderna i inläggen och att inläggsrubrikerna är blå. Men det ska väl gå att fixa till hoppas jag.

Det är sånt här jag ägnar mig åt om söndagsmorgnarna när jag inte tränar. Nej, det blev ingen träning i morse. Kroppen är helt slut (huvudet likaså) så det fick bli vila i stället. Kanske att det blir en tur framemot kvällen i stället.

Dagen ska vi tillbringa med vänner ute i det fina vädret. Emma är lite bättre så vi kurerar oss ute i solen. Sen i eftermiddag har jag ett litet fotouppdrag. Ska bli skoj!
Ut och njut av den färgsprakande naturen!

Hoppas alla får en bra söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!