header

header

10 september 2015

Det kan göra hela min dag.

En kylslagen morgon som blev en härlig sommardag. Upp mot 20 grader och hjärtat slog volter. Det är ju det som är det härliga med hösten. Man får liksom det bästa av två världar: det friska och klara på morgonen och det varma och sköna på dagen :). 

Hade bestämt mig för att ta en vilodag från träningen men med dagens väder gick det bara inte. Så när jag hade suttit och redigerat i Photoshop (jo,jo, jag tragglar på) så var jag bara tvungen ut på rullisarna. Och tänk så skönt att kunna åka i kortärmat och korta tights så här i september. Det är en sån sak som kan göra hela min dag.

Tragglar som sagt på i Photoshop och jag måste erkänna att det är kul när man fattar och får till saker. Nu har jag så klart en väldigt lång väg kvar tills jag kan säga att jag kan lite i programmet men förhoppningsvis kommer jag dit bara jag är lite envis. I går lärde jag mig hur man slår i hop två bilder till en och det har jag suttit med i dag. Långt i från någon expert men jag visar ändå en av bilderna jag gjorde.


Annars fortsätter kampen att få kaninen i vår familj tam. Inte det lättaste kan jag lova och i dag, efter att jag lyft på honom, lyckades jag halvt om halvt att få på selen över huvudet. Oj, så missnöjd han blev! Men det gäller att inte ge upp. Fatta vad roligt han kommer få bara vi kan få på den där förbenade selen och lyfta ut honom ur rasthagen (önskar bara att han själv kunde förstå det).

I morgon är det ledigt och då hoppas jag kunna lyxa till det med ett långpass löpning.

Ha en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!