header

header

19 september 2015

En kort stund räckte.

Dammade av macrot - det händer ju tyvärr inte så ofta - och begav mig ut i hortensiabusken i trädgården i dag. Efter lite meck med stativ och reflexskärm hade jag fått några av de bilder jag tänkt mig.

Det är skönt att få de där stunderna. När man går upp helt i stunden och kamerainställningar för att få till den där bilden man har på näthinnan. När man inte tänker på något annat mer än där och då. Behövde verkligen detta - att vara fri från alla tankar och frågor som snurrar i huvudet just nu. Och en kort stund med kameran räckte för att det skulle kännas lite bättre.


En helg med att göra undan en massa saker är ju vad vi tänkt, så denna lördag inledde jag med att stryka och ta hand om tre maskiner tvätt. Inte det roligaste man kan göra men står man framför tv:n och ser på gamla avsnitt av Gilmore girls så går det betydligt lättare.

Sen skulle ju den lilla hårbollens bur städas - jajamän, en gång i veckan ska den rengöras ordentligt och ni må tro att han gillar dessa dagar. En tur på racern stod sedan på agendan. Vackert höstväder i strålande sol och tur var väl det för själva passet var inte mycket att hänga i granen. Riktigt tungt och tråkigt var det och ett tag tvivlade jag faktiskt på att jag skulle kunna motivera mig tillräckligt för att ta mig hem. Men hem kom jag till slut och det är sällan jag är så glad att ett träningspass är över.

Resten av dagen har innehållit städning av övervåningen, röja bort det sista skräpet från gästrummet, fixa i trädgården, socialisera med kaninen och lite porträttfotografering. Hittade ett oväntat ställe som passade perfekt - kaninburen. När Emma stod i dörröppningen till buren var jag tvungen att ta några bilder och det blev verkligen bra. Roligt när man hittar sådana oväntade platser. I kväll blev vi spontanbjudna på middag till fina vänner och det tackar man inte nej till. Hemmagjorda hamburgare stod på menyn och det var minst sagt smaskigt.

Nu dags att se på lördagsfilm och ladda för söndagen!

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!