header

header

27 november 2015

Adventsfix & biler jag glömt visa

Oj vad den här fredagen gick i rasande fart. Kan i och för sig bero på att det varit full rulle sen jag slog upp ögonen i morse ;). Vaknade så pass tidigt att jag insåg att jag skulle hinna städa huset innan jag lämnade Emma - så det var bara att sätta igång. Och minsann hann jag inte färdigt med god marginal innan det var dags för skolan.

När jag skjutsat Emma drog jag ut i skogen på ett löppass. Uppe vid stadion fanns det en konstsnöslinga på ca 1,2 km fram och tillbaka men nja.... Sugen på att ligga där och snurra tillsammans med andra - nej inte direkt. Kände att jag fick ut mer av min träning genom att springa på i skogen i stället. Skidpremiären får vänta tills det finns mera snö och man slipper trängas.

Men sen efter träningen, ja då drog jag igång och fick fram stjärnor, stakar och lite annat smått och gott. Så nu är det i princip bara julgranen som ska upp sen är det pyntat och färdigt för jul. Jag är ju inte så mycket för att dra fram massa pynt utan tycker det räcker med ljus och blommor/grönt för att få fram stämningen (sen får jag väl lov att erkänna att jag tycker det är hemskt drygt att ta bort allt när  julen är slut så därför spar jag på det jag plockar fram). Men nu är det så där mysigt när det lyser i alla fönster - det är något visst med att adventsfixa.

Kom ju på att jag glömt visa bilder på en liten herre som jag fotade här i höstas. Har frågat om lov och fick visa några bilder på detta charmtroll så det måste jag ju göra så klart.



Nu dags att köra junior till stallet - ridlektioner på fredagar - ingen rast och ingen ro.

Ha det gött!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!