header

header

13 november 2015

I dag slog det mig....

.... att det inte är jättelångt kvar till jul! Nej, inte mer än 1 1/2 månad närmare bestämt. Och jag som inte ens börjat fundera på julklappar ännu. Vet inte vad som hänt men kan ju konstatera att huvudet inte varit med överhuvudtaget. I vanliga fall brukar jag ha börjat själva inköpen och vara klar i slutet av november. Får väl se hur det går med det i år....

Tror nog jag får börja fila på vad som ska ligga där under granen den 24:e december, i helgen. Och sen var det ju det där med julkorten också. Dessa är det verkligen hög tid att försöka få till om de ska hinna fram lagom till jul. Ja som ni kanske märker har jag en liten julkris för tillfället ;). Bör nog skriva ner en lista med det som ska göras inför advent och jul så kanske paniken stillar sig lite.

Det står inte på förrän det är jul igen.....

Annars har det varit en ovanligt slö fredag för mig (om man räknar bort morgonens löppass i skogen förstås). Jag hade planer på att städa men nej, i dag kände jag efter vad jag behövde och det var att ta det lugnt och så fick det bli. Har hunnit med att sticka lite och även besökt köpcentret och handlat i lugn och ro.

Vad helgen har att bjuda på är inte bestämt ännu. Men jag tror det lutar åt städning, träning, göra listor och skidpremiär i norska Beitostölen. Jajamän, nu drar skidcirkusen igång igen.

Ha en fin fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!