header

header

25 november 2015

Dags för förändring!

Det har varit tungt ett tag nu. Tungt med det mesta. Men nu har jag bestämt mig - nu får det vara nog! Det är hög tid för en förändring och den förändringen börjar här och nu.


Eller egentligen började den redan när jag satt i frisörstolen i dag. Har länge velat med om jag skulle våga klippa av mig håret eller inte (har gjort det förr och ångrat mig något grymt). Velade även i dag in i det sista men när jag väl satt där i stolen bestämde jag mig bara. Jag lät frisören kapa ungefär 15 cm av mitt hår och det mina vänner är stort för att vara mig. Har inte ångrat mig ännu men vi får väl se hur det känns om en si så där tre dagar - det är då ångesten brukar slå till ;).

Så med kortare hår hoppas jag även att det ska kännas bättre med allt annat. Träningen är en sådan sak som varit tung en längre tid. Har inte haft lust att träna och har därför slarvat men nu börjar ryggen säga ifrån rejält, så fr.o.m. i morgon är det bra träning som gäller igen. Inga ursäkter och negativa tankar. Nej, träningen får min kropp och själ att må bra så nu ska det bli ordning igen.

Hoppas ni har en bra kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!