header

header

4 november 2015

Hemma igen & en massa bilder.

Då var man hemma igen efter helt fantastiska dagar. För vad annat kan man säga när man har fått sola, bada, slappa, träna, äta gott, haft fantastiskt sällskap och varit på en skön plats. Men även om det varit nästan overkligt bra så var det väldigt gött att komma hem igen.

Det var många, långa timmar innan planet landade på svensk mark igen. Och när nyckeln sattes i låset - ja då sprang både Emma och jag ut till pälsbollen. Som vi har saknat honom, så i dag fick han extra mycket gos och kärlek från oss båda. Men det har verkligen inte gått någon nöd på honom. Nej, vi har haft fina grannar som tagit hand om honom och skämt bort honom. Tusen och åter tusen tack bästa ni för att ni tog hand om honom så vi kunde åka iväg!

Många bilder har tagits till familjealbumet och det var endast lillkameran som fick följa med på den här resan och här kommer några av alla bilder jag tog.













Ha det fint!

1 kommentar:

  1. Vad härligt att komma iväg till sol o värme så här års! Verkligen extra lyxigt när dagarna börjar bli kyligare och mörkret kommer tidigare. Ljuvliga bilder! Känner semesterkänslan ;)
    Tack för fina ord och att du kikade in, blir jätteglad!

    Kram!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!