header

header

17 november 2015

Än finns det hopp....

Ja då var det tisdag och halva arbetsveckan är avklarad. Riktigt skönt med tanke på att den här dagen inte går in på listan som den bästa arbetsdagen i mitt liv. Men så är det. Ibland krånglar det och ibland flyter allt på. Tog mig igenom allt och fick ordning på det mesta och det är ju huvudsaken.

Annars är det paniken över alla julklappar som tar en stor del av min tankeverksamhet just nu. Har absolut INGEN aning om vad jag ska hitta på i år. Men som med det mesta: det löser sig!

I dag tittade solen fram en kort stund och jag satt inne och stickade på lunchen när jag upptäckte detta. Skulle jag då fortsätta sitta inne? Svar nej. Har haft en bild i huvudet som jag har velat ta så naturligtvis var jag ju tvungen att dra med mig kameran, stativet och fjärrkontrollen och rusa ut i solskenet (det gäller ju att passa på de få stunder solen visar sig).

Så i dag tror jag grannarna fick sig ett gott skratt om dom kollade ut på åkern här i byn. För det kan inte annat än ha sett ganska roligt ut när en figur sprang fram och tillbaka till kameran och hoppade och snurrade framför den emellanåt. Men det bjuder jag på. Har man idéer så måste man ju förverkliga dem ;).

Fixa skärpa, hoppa & trycka av i rätt ögonblick - inte helt lätt :)

Favvo-skorna börjar bli slitna. 

Bildbevis att himlen faktiskt var lite blå i dag.

Nu börjar det dra ihop sig för dagens stora plåga - laga mat.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!