header

header

10 november 2015

Hur får man tillbaka energin?

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men min lust att göra saker är puts väck. Allt som jag i vanliga fall tycker är roligt känns bara drygt och betungande just nu. Träna är inte roligt längre utan rent av dötrist. Samma sak när det gäller att pyssla och fixa här hemma. Att jobba - pesten. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig under en filt och inte göra ett sk*t (nu funkar det ju inte så utan det är bara att bita i allt det sura och göra det i alla fall).

Jag fattar inte vad det är. Kroppen känns som tömd på energi, känns tung och jag orkar inget. Är konstant trött och känner mig håglös. Lite smådeppig rent av. Känner inte alls igen mig själv. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Vänta och hoppas på att det känns bättre i morgon kanske??

En kväll då livet kändes betydligt lättare.

I morgon är en ny dag och då hoppas jag vakna upp lite lättre till sinnet.

Ha det fint!

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas att det kändes lite bättre när du vaknade idag? Att det bara är en tillfällig svacka eller möjligtvis en förkylning som lurar. Det är trist när all glädje rinner ur kroppen på det där viset men oftast så försöker ju kroppen säga oss något. Kanske att det är ok eller rent av dags att ta det lugnare, hämta ny kraft och energi. Göra det som känns roligt och låta det andra vila ett tag (ok, allt kan ju inte vila, men det som går) tills inspiration och lust återkommer.

    Ta hand om dig kära vän och hoppas att du snart känner dig piggare.♥

    Kram Lotta

    Ps. Fantastiskt foto! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för dina uppmuntrande ord - de behövdes verkligen. Det kan nog stämma att det är kroppens sätt att säga till mig att ta det lite lugnt och det är kanske dags att lyssna. Har i alla fall tagit upp mitt stickande igen och då kopplar jag verkligen av från allt.

      Ta hand om dig du med <3.

      Stor kram Carina.

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!