header

header

2 juni 2013

Att göra....

..... ingenting. Det var precis vad jag behövde och precis vad jag har "övat" mig på denna helg. Eller ja, nu överdrev jag nog lite. Ingenting har jag ju inte gjort men jag har prioriterat att ta det lugnt (efter rejäla träningspass så klart ;) ). Har läst MASSOR. Plöjde igenom "The Indigo Spell  av Richelle Mead i går och i dag har jag matat tolkning av bilder, kompositioner m.m. Har t.o.m. hunnit med en liten lur i solstolen efter lunchen.

Förstå hur mycket tid man har när man är själv. När man äter när man vill. Äter vad man vill. När man kan lägga upp dagen och sin tid hur man vill. Ska erkänna att den här helgen har varit välbehövlig för mig. Jag behövde verkligen få den här tiden men nu längtar jag. Längtar något grymt efter min lilla tös. Tror det är bra det där. Att få längta. Få ett avbrott i vardagen. Inte ta varandra för givet.

I dag blev det ingen fotoutflykt i morse. Har några idéer jag vill testa men då behöver jag några modeller först. I stället blev det en lugn morgon följt av ett rullskidpass. Hade bara tänkt åka en kort sväng men det var så kul att det blev ett långpass i stället. Så kan det gå ibland :). Återstoden av dagen har jag som sagt tillbringat med näsan i en bok. Och inlett projekt flytta över bilder till extern hårddisk. Oh my, vilket arbete! Men datorn måste rensas och bilderna ska bevaras.

Ute faller några små regndroppar och jag tror minsann att jag ska kura lite framför tv:n eller kanske stoppa näsan i ännu en bok.....

Trevlig kväll!


2 kommentarer:

  1. Det låter jätteskönt Carina! Jag har en sådan stund nu och jag tycker det är så rogivande. Snart blir det lunch och sitta ute, med min bok.

    Skön helg du haft!

    Stor kram
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är sådana här stunder som sätter guldkant på livet.

      Hoppas du hade en sån stund ute med din bok :).

      Ha en fortsatt bra vecka!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!