header

header

27 juni 2013

Träning, bad & shopping.

I morse var jag uppe med tuppen och redan klockan 7 stod jag på löpbandet. Alltså det här med löpband - fy sjutton va tråkigt! Jag kan verkligen inte förstå dom som hellre springer inne när man kan vara ute i naturen. MEN detta är min åsikt och jag förringar absolut inte dom som hellre springer inne - alla ska göra det man gillar bäst. 

Plågade mig igenom ett gympass också. Eftersom jag inte styrketränat så här på 5-6 år så är jag lite orolig för hur det ska kännas i morgon :). Efter riktigt god frukost så hoppade jag och Emma i plurret. Riktigt skoj hade vi där i bassängen och vi hann med att bubbla och basta också. 


I eftermiddags blev det en tur ner till city. Var ju tvungen att spendera lite pengar ;). Skämt å sido, fyndade träningstights från Craft till riktigt bra priser. En tunn dunväst fick också följa med hem. Perfekt för den svenska sommaren. 

Både Emma och jag är trötta så det blir ytterligare en lugn kväll här på hotellet. Jag kommer fördriva en del av tiden med den här:

Trevlig torsdag!


1 kommentar:

  1. Det låter verkligen som att ni har det toppen på er resa! Hoppas ni fick en skön kväll och ha en fin fredag! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!