header

header

26 juni 2013

En härlig dag!

Började denna onsdag med att, håll i er, dra mig i sängen. Tror nästan aldrig det hänt tidigare. Nu var det i o f s inte helt frivilligt. Sover man på hotell och vaknar tidigt får man lov att ligga kvar tills dom andra vaknat :).

Efter en utsökt frukost drog jag och Emma ut på egna äventyr. Efter en ganska lång tur med t-banan och en kort promenad kom vi fram till Leos lekeland. Där blev det full ös vill jag lova. Några timmar senare var vi båda nöjda. Emma helt svettig efter att ha härjat runt och mamman trött i huvudet. Ljudnivån var inte nådig där inne. Vi var inte själva där för att uttrycka det milt. 
Leos lekeland 

Lite turistande hann vi med efter lunch. Höll på att spontanköpa en väldigt dyr väska men lyckades hindra mig själv. Kom på att det var norsk valuta och aniingens dyrare när man räknade om till vår svenska krona. Väskan får hamna på min önskelista i stället. 



I kväll lämnade vi vårt västra grannland och for till Sveriges västra kust. Otroligt vackert är det här och jag hoppas på att kunna ta någon tur med "riktiga" kameran. Längtar efter att fota i naturen nu. 


Kunde inte hålla mig då jag är mycket bättre i dag. En löprunda bland klippor, hav och slingrande stigar i skogen hann jag med i kväll. Lovely!!


I morgon är planen att hotellets gym och spa-avdelning ska utforskas :). 

Hoppas alla har det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!