header

header

12 augusti 2013

Tillbaka i vardagen....

Ja, så var semestern slut för det här gången. Lite trist tycker jag nog att det är men inte så mycket att göra åt det. Kan liksom inte göra mer än gilla läget. Men jag måste erkänna att gårdagen präglades av en del ångest.

Söndagen bestod till stor del av regn ute och det blev därför en riktig pyssel-/fixar-/jobbdag här hemma. Pyssel i form av att mitt senaste sy-projekt färdigställdes (bilder kommer). Fix i form av tvätt, tvätt och åter tvätt. Jobb i form av redigering av bilder. En ganska fullspäckad dag med andra ord :).

I dag var det åter dags för jobb och eftersom det var mycket att göra så gick dagen fort. Hemma var det full fart då det var planeringsdagar och fritids stängt. Tur att barnen är lediga samtidigt och har varandra att leka med. Hann med lite mera redigering. Har över 600 kort att kolla igenom så det tar sin lilla tid :). Skönt dock att det inte är någon press att det måste vara klart snabbt utan det får ta den tid det tar.

Nej, nu tror jag det är dags att lämna allt vad datorer heter för i dag. Solen tittar fram och det gäller att passa på att gå ut mellan skurarna.
Längtar hit. Till lugnet & tystnaden.

Önskar alla en trevlig start på veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!