header

header

21 juli 2014

Här kunde jag stanna för alltid!

Dom lata dagarna i solen fortsätter och jag ÄLSKAR det!!!! För första gången på länge kan jag bara sitta ner utan att känna stress. Kan njuta av det som omger mig, sitta och titta på vattnet - länge, länge. Det är här jag finner ro, så är det bara och just nu känns det som jag kunde stanna här för alltid.

Den första dagen av andra semesterperioden har så klart innehållit träning. Löpning på en kär elljusbana stod på schemat och fastän jag kom ut relativt tidigt så var det varmt - riktigt varmt. Svetten dröp och ett tag trodde jag hjärnan skulle börja koka. Men jag tog mig runt de varv jag tänkt (i aningens för högt tempo) och rejält trött blev jag.

Träningen var väl det mest ansträngande jag gjort i dag. Jag måste erkänna att större delen av dagen har jag förflyttat mig mellan solstolen, bryggan och sjön. Däremellan har vi dragit stolarna in i skuggan och läst - födelsedagsboken har fått följa med och det är spännande äventyr på Glittervingsakademin vi förtrollas av. Letade även fram kubb-spelet och lyckades, trots hårt motstånd, ta hem den stora finalen som gick av stapeln ;).

Kameran får mest vila även om den är med. Har påbörjat ett projekt så smått och det känns bra att vara i gång. Några porträtt på Emma och bilder till familjealbumet har det blivit men annars lugnt som sagt. Vill spara mig lite så jag har inspiration för fotograferingen av ett bröllop till helgen samt en fotokurs i början av augusti :).


Nu ska jag dyka ner i lite inspirationsböcker och sen njuta av sommaren när den är som bäst!

Önskar er en fin kväll!


1 kommentar:

  1. Hej Carina!

    Hittade inga kontaktuppgifter till dig på bloggen (lägg gärna ut din mailadress där om du vill, så kan vi som vill anlita dig kontakta dig lättare :-) )

    Karin och Eriks bröllopsbilder blev ju så toppenfina!!! och dina bilder här på bloggen och instagram är också så vackra. Du är väldigt duktig fotograf och vi skulle vilja anlita dig för en familjefotografering i samband med Stinas dop. Vi betalar så klart det du vill ha för tjänsten!

    Tänkte vi kunde ta några foton utomhus (om vädret tillåter) dels på Stina i dopklänningen och sedan några på familjen (när Stina har vanliga kläder). Tänkte vi kunde fota vid Torsångs gammelgårdar, då har vi lite tak också¨om det skulle regna.

    Om vi har dopet efter lunch, cirka klockan 14, så kan vi ha familjefotograferingen på förmiddagen före. Borde räcka med 1 timme ungefär (förslagsvis kl 11.30-12.30) så hinner vi äta innan dopet.

    Foton med dopklänningen tar vi bara några stycken, eftersom hon fortfarande kräks. (Du behöver inte vara med på själva dopet, vi skall bara vara närmaste familjen så Karin ta bilderna på plats...)

    Vårt förslag på dopdag, är lördagen om tre veckor. Kan du då? Vi har inte bestämt nått än, så vi kan ta det en senare lördag också (bara hon inte växer ur dopklänningen :-)). Hör gärna av dig till mig på evelina.wikar@gmail.com eller 070-2491856 så kan vi prata mer...

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!