header

header

8 juli 2014

Hemma igen & resan del I

Så var man då hemma igen och det känns bara så gött! Det är inte ofta jag har sådan hemlängtan när jag är borta som jag haft denna gång. Har varit grymt rastlös och inte kunnat koppla av ordentligt. Vet inte exakt vad det beror på men nu är jag hemma igen och hoppas att detta ska få mig att komma ner i varv.

Vaken riktigt tidigt i morse och passade då på att ladda in lite kort från resan i min kära MacBook. Resten av familjen sover och vad passar då bättre än att sitta och fixa lite med kort - när jag ändå måste hålla mig tyst menar jag ;). Under den här veckan då jag inte haft möjlighet att göra just det - fixa med kort - har jag insett hur mycket det faktiskt betyder för mig och att det får mig att koppla av. Glömmer liksom tid och rum när jag håller på :).

Många kort har det som sagt blivit så jag bestämde mig för att dela upp dem lite. Första delen innehåller bilder från vår resa till Danmark och Skagen - denna fantastiska plats. Stranden där haven möts med det fantastiska ljuset. Det lilla centrumet som är väldigt pittoreskt. Kyrkan där bara själva tornet sticker fram ur sannddynerna. Har ni inte varit i Skagen så är det väl värt ett besök. Här kommer några av alla bilder jag tog:


 Vi tog färjan från Göteborg till Fredrikshavn.



 Solnedgång utanför hotellrummet.


 Många snäckor hittades på stranden med det magiska ljuset.




 Skagens vackra centrum, där ett par gummistövlar fick följa med hem…

Tornet på kyrkan som ligger nedbäddad i sanden.

I dag blir det till att röja i trädgården som verkligen behöver lite omvårdnad och kärlek. Fattar inte hur mycket det kan växa på bara en vecka. Sen är det hög tid att ta tag i det stora som händer på söndag. Det vankas 7-års kalas här i huset och denna viktigt händelse kräver noggrann förberedelse och planering. Men allra först ska jag ut på mina kära rullisar - som jag har längtat!!

Ha en bra tisdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!