header

header

28 november 2014

Att äntligen få pusta ut lite.

Äntligen fredag och äntligen lite lugn och ro. Har parkerat mig i soffan, brasan sprakar och stjärnorna lyser i fönstren. Och för första gången den här veckan sitter jag stilla och njuter. För det kan jag lova att jag inte hunnit med under dagarna som gått.

Det har varit galet fullt upp under den här veckan. Klappar har inhandlat så nu är det bara två kvar. Och så har dom slagits in också (bara det tar ju sin lilla tid). Huset har städats och pyntats så nu är det bara granen som ska upp (men det blir så klart senare) och sen är det färdigt med pyntet. Ett par nya glasögon har beställts så nu vore det väl attan om jag inte ska trivas i dem så jag kan ha dom ute bland folk (så är inte fallet med mina nuvarande). Så har jag hittat kläder till julen också. En eller rättare sagt två kjolar (ska försöka bestämma vilken jag ska behålla) och en tröja. Tror jag ska känna mig bekväm i dessa plagg :).

Och så har jag tagit tag i det där med nacken. Men med facit i hand önskar jag nästan att jag låtit bli det. För bättre blev det inte, snarare sämre. Riktigt surt :(. Vi får väl se om jag måste gå till någon annan (för till samma ställe går jag INTE igen) eller om det blir bättre om några dagar. Hoppas verkligen på det sista.

Fullt upp som sagt men nu ska jag andas ut och njuta hela december. Och det börjar faktiskt kännas att det närmar sig december och jul. I morse när jag var ute och sprang med M och Johan, en kompis, så var det som att springa i Narnia. Alltså det var så ofantligt vackert: tjockt med rimfrost på träden, på marken och på alla strån. Lägg där till att solen i sakta mak började sin färd upp på himlen. Önskade nästan att jag varit ute med kameran i stället för att träna. Men det fick bli fler bilder till den egna minnesbanken. Har jag tur håller det i sig nu i helgen och då är det inte omöjligt att det blir en tur med kameran :).

I kväll blir det nog att smaka på årets första glögg. Har köpt hem två nya sorter och är lite nyfiken på hur de smakar. Och sen ladda för en helg med en familjefotografering, julskyltning och en massa mys!


Dessa ska bli spännande att smaka.


Önskar er alla en fin kväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!