header

header

26 november 2014

Att inte veta hur man ska tacka ordentligt.

När man får en present eller gåva som är så stor. Som är så stor och överväldigande att man inte kan sätta ord på den. Då är det inte lätt att veta hur man ska kunna tacka. Eller inte tacka för det har jag gjort men det är svårt att tacka ordentligt.

Jag har fått en sådan gåva av min pappa. Och jag har försökt säga tack på det bästa sätt jag kunnat uppbringa. Men jag känner att det inte är tillräckligt. Jag vill ändå att han ska förstå att jag är så oerhört tacksam. Och att jag ska försöka göra mitt bästa för att förvalta gåvan jag fått på bästa sätt. Tusen, tusen tack pappa! Jag har nog fortfarande inte smält det här <3.

Annars har det varit en hektiskt dag. Ja inte på jobbet. Nej, där är det så lugnt att det är för lugnt (men det ändrar sig nog snart). Men hemma, omg vilken eftermiddag jag haft. Fick för mig att jag skulle handla klart julklapparna på lunchen. Så jag kan lova att det blev hektiska men effektiva minuter. Men nu är jag i princip klar!!! Och det känns fantastiskt skönt.

Sen blev det panikdammsugning av huset - otroligt välbehövligt. Och så kom jag på att de nya hallamporna skulle upp. Och upp kom dom - efter en rad svordomar - arbeta med händerna ovanför huvudet är inte någon favorit. Och sen så skulle jag ju slå in klapparna mitt i allt. Och detta innan jag skulle ut och träna. Ja, det är så jag funkar. Det ska gärna klämmas in lite extra även om det höjer stressnivån till bristningsgränsen.




Lite pynt har redan fått flytta in.

Men nu är det bara adventsljusstakar och stjärnor plus lite pynt som ska upp. Sen ska jag njuta av december och göra julgodis, lyssna på julmusik och pyssla med Emma.

Önskar alla en bra kväll!

2 kommentarer:

  1. Låter så mysigt med julgodis, julmusik och pyssla med Emma! Vi ska bara klara av Thanksgiving sedan så är jag igång och med i matchen ;)

    Underbar pappa du har! Övertygad om att han känner din glädje och tacksamhet <3

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det mysigt att pyssla och lyssna på julmusik. Och att få göra det med någon man älskar - ja, då blir det ju ännu bättre :). Låter mysigt med Thanksgiving - härligt att få samla familjen.

      Ja, jag har en underbar pappa. Och jag hoppas han vet hur tacksam jag är. Det är ju inte alltid så lätt att hitta de rätta orden.

      Hoppas du får en riktigt bra helg med nära och kära. Sköt om dig fina Lotta <3.

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!