header

header

2 november 2014

Att inte vilja ha vardag igen.

Så sitter man här igen - söndagkväll. Ångesten över att vardagen kommer med stormsteg i morgon växer sig allt starkare. Att det ska vara så här varje gång man varit ledig. Att man verkligen inte vill ha vardag igen. Vill inte ha tider att passa. Tråkiga saker som måste göras. Men, men. Vardag blir det ju oavsett om jag vill eller inte. Och det är ju egentligen ingen idé att ödsla kraft och energi på att försöka mota bort den. Den kommer i alla fall och det gäller bara att göra det bästa av den.


Denna söndag har jag tagit mig i kragen och gjort något jag skjutit fram väldigt länge. Jag har nämligen lappat och lagat jeans. När garderoben blir allt magrare på denna vara (& inga nya hittas/duger) och det ena favoritparet efter det andra går sönder - ja, då är det bara att ta fram symaskinen och sätta igång. Så det är väl ungefär det jag gjorde i förmiddags. Och ordnade lite med mitt fotoprojekt :).

Efter lunchen kom MTB:n ut och luftades. + 14 grader och sol/moln - då är det bara att ge sig ut även om det är motigt. Och precis som vanligt var det skönt när man väl kom ut och satt där i sadel och trampade. Laga jeans och lufta MTB:n - det är väl det mest aktiva jag gjort idag. När träningspasset var avslutat kröp jag faktiskt upp i fåtöljen och läste en liten stund. Fy fasen vad bra boken är!! Kommer nog lägga mig lite tidigare i kväll bara för att kunna läsa lite mera ;).

Önskar alla en mysig novemberkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!