header

header

20 november 2014

Nu börjar jag faktiskt längta.

Det börjar kännas nu. Börjar smyga sig på så smått. Pirret. Längtan. Suget efter att få börja pynta och fixa. Det är inte långt kvar nu. Nästa helg är det första advent och jag börjar faktiskt längta.

Längta efter alla ljus som kommer lysa upp i mörkret. Efter dofterna som börjar fylla husen. Efter glöggen. Pepparkakorna. Lussebullarna. Julmusiken. Och pysslet. Att fylla eftermiddagarna med pyssel och mys - det längtar jag riktigt mycket efter. Om det sen ville bli lite kallare och komma lite snö - ja, då vore lyckan gjord.

Snart är årets mörkaste månad över och december tar vid. Och det känns riktigt bra. Det kommer bli mycket att hinna med och fixa. Men det är ju bara roliga saker som väntar när årets bästa månad gör entré.

Tänk vilken mysig tid vi har framför oss :).

En lugn kväll väntar efter en dag då det varit fullt upp. Fick sluta tidigare och hann därför med ett rullskidpass innan lunchen - väldigt lyxigt! Tog sen tag i och fixade lite saker jag skjutit på. Tänk vad skönt det är när man blir klar med sådana saker. Sen var det dags att hämta Emma och handla och sen fixa mer här hemma. Inga problem att få dagarna att gå :). Måste bara berätta att jag inte var lika effektiv i går. Hamnade nämligen med näsan i Lejontämjaren och kunde inte sluta förrän den var utläst. Riktigt bra bok som jag verkligen kan rekommendera.

I morgon är det fredag och ledigt för min del. Tänkte hinna med träning och lite julklappshandling. Sen får vi se vad jag hittar på.

Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!