header

header

24 mars 2015

Att unna sig att ta det lite lugnt.

Efter lunchträningen med M i dag - ja, racern kom ut och det blev premiär - så hade jag egentligen massa saker jag borde göra. Men just där och då kände jag att nej, det jag behövde var att ta det lugnt och det var precis det jag unnade mig att göra. Bara 15 minuter i solen på farstukvisten och man blev som en ny människa.

Jag har varit fruktansvärt dålig på det där - att ta det lugnt med gott samvete. Ständigt har det malt i huvudet: nu borde jag göra det här och sen borde jag göra det där. Så har det hållit på i stort sett hela mitt vuxna liv - att ständigt prestera. Men nu har jag faktiskt börjat lyssna på kroppen och vad den behöver och mår bra av. Och om det så må vara 15 minuter ute i solen - ja då får det bli så även om dammråttorna dansar i hörnen där inne :). Så det var vad jag gjorde i dag - unnade mig att ta det lite lugnt.

När Emma var hämtad och dammråttorna borta så ville jag ut en liten sväng. Och som så många gånger hamnade jag nere vid vår båtbrygga och älven. Tycker om att ta små turer ner dit och hämta andan. Och så letade jag vårtecken och hittade bl a snödropparna nedan.







Nu blir det till att svida om och ladda för avslutningen av skidträningen för junior. Och det tror jag kan bli riktigt trevligt vårväder som det är ute.

Ha en fin kväll!

2 kommentarer:

  1. Så rätt! Att ta tid för vila, och det kan vara både att parkera sig på soffan eller gå ut och leta vårtecken! Egen tid, tanka up, tid till eftertanke och få leka med kameran...:) Ljuvliga vårtecken du hittade dessutom!

    Hoppas skidträningen gått bra!

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det rätt att ta sig den tiden. Har äntligen insett det och börjar må bättre :).

      Hoppas allt är bra med dig! Till helgen blir det filmen du tipsade om. Längtar!!

      Ha det bra! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!