header

header

15 maj 2015

Att ha rekat.

Tro nu inte att jag har gått och blivit religiös när det dyker upp den ena kyrkan efter den andra :). Nej, i dag har jag varit så pass förutseende att jag har varit och rekat. Det stundar ju bröllopsfotografering i morgon och det var ett tag sen jag träffade paret där vi ska fota så jag kände att jag ville åka dit innan och kolla av allt. Så nu i morse blev det en sväng till kyrkan.

Kändes bra att jag tog mig tiden och gjorde detta. Nu har jag mer koll på hur det är inne i kyrkan (mörkt och ska inte fota m blixt) och hur utemiljön ser ut. Hittade några nya platser när jag gick runt och det tror jag kommer bli bra. Det enda jag tycker är synd är att grönskan har stannat av lite. Men det är inget jag kan göra något åt utan det är bara att göra det bästa av det som finns :).




Inte en bild som passar för ett bröllop men jag tokgillar den och mystiken det blev. Min mörka sida lyser igenom i den den här bilden ;)

Annars då? Mycket piggare av förkylningen men fortfarande väldigt trött. Så det blir inte många knop i dag heller. Vill samla så mycket kraft som möjligt så jag kan göra ett bra jobb i morgon. Ett jobb där jag misstänker att både långkalsonger, vantar och mössa kommer fram. Riktigt kallt måste jag säga att det är ute.

Nu blir det till att dra några varv med dammsugaren så jag har gjort lite nytta i alla fall :).

Ha en bra fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!