header

header

28 maj 2015

Bilder på Klara

Så var det färdigjobbat för den här veckan - tjohoo!! Och i morgon är det dags för en helg med vänner - något mycket trevligt och kul att se fram emot. Och minsann är jag inte ute i god tid och har väskorna (nästintill) färdigpackade. Plötsligt händer det!

Men torsdag som sagt och jag är glad över att den är jobbveckan är färdig. Fy så segt det har varit. Motivationen till att jobba vill inte riktigt infinna sig utan det är så mycket annat som lockar och drar. Men nu är det tre lediga dagar och det kommer sitta fint :).

För ett tag sen hade jag en barnfotografering av en liten Klara i skogen bland vitsipporna. Bilderna är nu levererade och jag har fått tillåtelse att visa några så det gör jag ju så klart.







Nu ska här passas på att sticka några varv innan Emma ska hämtas hos en kompis. Kroppen är tränad efter ett rullskidpass så jag tror jag ska lyckas att sitta stilla i några minuter.

Ha en fortsatt bra torsdag!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Vilken sötnos!!! Du har fångat lilla Klara och våren tillsammans så fint! Ovärderligt att ha. Ni hade kul tillsammans!
    Nu väntar en trevlig helg också, så härligt. Jag har inte hunnit träna på några dagar och det känns i kroppen och min stressnivå går upp - inte bra. Låter skönt med rullskidor och känna att kroppen är genomtränad ;-)

    Tack rara för dina ord och att du tittar in hos mig <3

    Stor kram!
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!