header

header

31 maj 2015

Tjejhelg & mors dag!

Lite tyst har det varit här inne i helgen och detta beror på att jag haft med mig de bästa vännerna till min stuga. Fem stycken var vi som for iväg i fredags till mitt paradis (en blev tyvärr sjuk & kunde inte följa med). Så himla roligt att få visa upp mitt favoritställe på jorden!

Vilken helg det varit. Vädret till trots (regn större delen av tiden) så har det varit fantastiskt bra. Och vi hade sådan tur att vi fick en fin solnedgång i fredags och jag är så glad att jag fick visa hur vackert det är när det inte regnar.

Och trots att vi inte gjort mer än tränat, ätit och vilat större delen av dagarna så har tiden gått väldigt fort. Det är grymt lyxigt att ha massa tid att spendera precis hur man vill. Hade tänkt spendera mycket  mer tid utomhus men när vädret var som det var blev det mest att hålla sig inne. Men några små  utflykter hann vi med.

Vi körde och körde på små gropiga grusvägar och befann oss i skog där ingen mobiltäckning fanns. Till slut kom vi fram till utflyktsmålet - ett kors som finns i marken och som aldrig växer igen (spooky). Här blev inga kort tagna. Nej, stämningen på platsen var, vet inte hur jag ska beskriva den, men den lämpade sig inte för korttagning och när vi klev in i den fina skogen var jag snabb ut därifrån. Det var något där som kändes lite otäckt så jag höll mig nära bilen i stället.

Vi hann även med att besöka relikerna från andra världskriget som inte ligger långt från stugan. Det är en herrans massa bunkrar som finns kvar och som byggdes för att ligga i beredskap i fall tysken skulle anfalla. Det kändes lite otäckt att tänka på att kriget var så pass nära och jag hoppas innerligt att det är det närmsta jag kommer att komma ett krig. Men intressant och spännande var det att känna historiens vingslag.





  

En alldeles fantastiskt bra helg har det varit och jag är så tacksam över att ha de bästa vännerna! Stort tack Bodil, Kerstin, Linda & Jennifer för att ni ville följa med mig!!

När man sen kommer hem till de bästa och får de goaste kramarna - då känns det väldigt bra att komma hem. Och när den lilla kommer med en ask med snöre runt och sträcker fram och vars innehåll hon valt själv - då blir man varm om hjärtat. Fick den finaste presenten som nu sitter runt min hals <3.


Nu ska jag försöka hålla ögonen öppna och inte gå och lägga mig riktigt än - är grymt trött men efter många timmars sömn i natt så blir det förhoppningsvis bra.

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!