header

header

1 juni 2015

Niklas & Cecilia

För några helger sen så var jag ju och fotograferade det som troligen blir årets enda bröllopsfotografering. Jag har ju inte helt bestämt mig men till 99% så är jag säker på att det blir så. Men man ska ju aldrig säga aldrig.....

Hur som haver så har jag levererat bilderna och fått mycket positiv respons vilket värmer rejält i hjärtat. Man är ju alltid lite nervös innan man får veta vad dom som fotograferats tycker om bilderna. Man vill ju inte göra ett dåligt jobb och att någon ska bli missnöjd. Men nu blev det bra respons och samtycke till att jag visar några bilder. Så håll till godo, här kommer några av alla bilder jag tog av Niklas och Cecilia på deras dag.







Ett stort tack för att jag fick föreviga er dag!

Så har det ju gått och blivit en ny månad och en sommarmånad till på köpet. Just det, sommarmånad.... Själva sommaren lyser dock med sin frånvaro än så länge men jag lever på hoppet att det snart ska bli varmare grader och soligt om dagarna. Och så har jag ju sovit hela natten i natt - flera, flera timmar i sträck! Ja det var så skönt så jag tror jag ska köra en repris även i natt :).

Dags att göra något vettigt av resten av dagen. Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!