header

header

20 juni 2015

Vad jag pysslat med en hel del på sistone.

Jag har ju berättat tidigare att jag har haft ganska mycket med fotograferandet nu på slutet. Det är ju inte bara ett par söta systrar och deras fina mamma jag har förevigat. Nej, jag har ju en vän som är en riktigt duktig designer också. Och jag har ju turen att hon gillar mina bilder så jag får fota hennes kollektioner.

Det har inte varit helt lätta förhållanden när vi har fotat men vi har fått göra det bästa av situationen (det är ju inte helt lätt att ställa in och få det att funka för alla igen). Men jag tror vi har lyckats få fram den känsla hon varit ute efter och det är ju det som är huvudsaken.

Tidigare har vi varit nere på stan och vid några gamla byggnader en bit härifrån. Den här gången hamnade vi uppe vid motionscentralen här i stan då det var den luftiga känslan och utsikten som var det viktiga. Men ett bord med bänkar, en stor matta och duktiga modeller som bara var sig själva kommer man långt. Många bilder har det blivit och därmed mycket att gå igenom. Det är ju det där när man har fotograferat klart - då ska det redigeras också. Så det är vad jag har pysslat med på sistone :).

Det kommer säkert att dyka upp fler bilder här framöver men tills dess visar jag dessa porträttbilder.



Nya kollektionen "Air" från duktiga Malin Östberg som har klädmärket Undulat. Mer info hittar ni här.

Dags att försöka få in den lilla som är ute och stillar sin lekabstinens.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!