header

header

6 maj 2015

Att vara ute i hyfsat god tid.

Det står ju inte på så är det sommarlov och en skolavslutning innan dess. Kom på detta härom dagen och insåg att det kanske var dags att införskaffa kläder till junior när hon ska avsluta sitt första skolår - i alla fall om man ska hitta något man vill ha.

Vi var så pass förutseende att vi kollade på nätet om vi skulle hitta något som föll henne i smaken. Och visst gjorde vi det! Så i dag efter skolan for vi iväg och köpte klänningen hon sett ut tillsammans med en kofta och skor. Och skorna - ja det var verkligen ingen lätt uppgift. Har man fått långa, smala fötter och ligger mellan två storlekar - då blir urvalet något begränsat. Men till slut så hittade vi ett par som mamman mer än gärna hade snörat på sig. Så nu är junior färdigkittad och redo för att fira sin första riktiga skolavslutning och jag tycker hon gjorde väldigt fina val.




Värre är det för mamman vad gäller det där med skor och kläder. Har fortfarande inte hittat ett dugg och jag börjar tröttna rejält på garderoben här hemma. Den skulle verkligen behöva förnyas å det snaraste. Om det är någon som har tips på sidor på nätet eller affärer så mottages dessa mer än gärna.

Nu ska den onda halsen kureras. Jo men visst är det så att jag fått halsont och är minst sagt less. Är det inte typiskt att när man ska vila och ta det lugnt - ja då kommer en förkylning eller något annat som ett brev på posten. Det är väl för att man slappnar av antar jag. Men nu får jag skärpa till mig. Det går ju över om ett par dagar och det kunde varit betydligt värre :).

Ha en fortsatt bra lill-lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!