header

header

10 mars 2016

Äntligen torsdag!

Äntligen var då jobbveckan över för den här gången. Vet inte när jag haft så fullt upp som den gångna veckan och visst är det lite synd att det skulle bli just den här veckan men det är inget man styr över. Nu är det som sagt lediga dagar att se fram emot innan det är dags igen.

Den planerade träningen uteblev då jag tyvärr var på tok för trött i dag. Inget superväder så det gör väl egentligen inget men det är något som fattas när man inte varit ut. Ska väl erkänna att jag sneglat lite på vädret som i morgon ska bli kanon. Vill ju hellre vara pigg då och kunna köra ett rejält långpass :).

I stället för träning blev det städning av golv och sen hamnade jag framför datorn. Håller ju på och försöker lära mig Photoshop och det tar sin lilla tid. Nu är jag ju inte sådan som person att jag har tålamod att sitta och pilla hur länge som helst (& sen har jag sällan tiden för det heller). Men jag måste ju erkänna att man känner en viss tillfredsställelse när man någorlunda får fram det man tänkt sig.

"You left me alone"

Snart dags att svida om och bege sig till stallet  - ridning står på schemat i kväll för junior. Men först ska jag nog börja fästa en av alla dessa trådar som blir när man stickar mönster. Jo minsann, Riddari-tröjan är färdig :).

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!