header

header

31 mars 2016

Dragit till Värmland!

Jo men visst blev det en resa till mitt kära Värmland! Har man tid över så vill man ju gärna komma hit. Så är det bara.

Jag och junior packade bilen i går och for hem till mamma och pappa. Så himla skönt att få några dagar här innan påsklovet är över för den här gången. Unnade oss en riktig slappardag i går och förutom styrka (som för övrigt känns rejält i dag) så gjorde vi inte så mycket. Rätt skönt måste jag erkänna.

I dag har det, förutom ett besök hos frissan för min del, blivit en hel del tid ute. Solen har ju lyst så då vill man ju vara ute. Började med ett löppass i morse på välbekanta grusvägar och skogsstigar. Känner mig löjligt glad när jag får springa runt på mina välbekanta rundor. Och att man kan springa i skogen igen utan att bli plaskblöt om fötterna - I löv it!!

Efter lunchen drog jag med mig junior ut och vi blåste årets första såpbubblor. Vi spenderade även några timmar i en lekpark och i klätterställningarna vid min gamla skola. Skulle visa mina "färdigheter" där i klätterställningen men när jag snurrade runt blev jag så yr så det var bara att lägga ner. Mini-me däremot snurrade runt som hejsan hoppsan. Vi besökte också "skogen" där jag sprang runt på rasterna och som jag tyckte var oändligt stor och mörk - upplevde den inte riktigt så i dag :). Hann även tävla i Puh-pinnar nere vid bäcken som rinner nedanför skogen. Bäcken dit vi aldrig fick gå när vi gick i skolan - om vi lyssnade på detta? Tja, ibland gjorde vi det och ibland inte.....

Vårtecken i gräsmattan.

Året första bubbla.

Skogen som var så stor när man var liten.

Den "förbjudna" bäcken.

Inget särskilt är inplanerat för de kommande dagarna. Är lite sugen på att åka och gå i lite affärer men blir det fint väder vill jag nog hellre vara ute. Vi får se vad det blir helt enkelt.

"Fåglarna"

Hoppas ni har det bra!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!