header

header

7 mars 2016

En sagovärld.

Måndag och vardag igen med allt vad det innebär. Hade packat med mig träningskläder till jobbet och svidade om och drog ut på ett pass när jag hade slutat.

Hade en misstanke om att det inte skulle vara körda spår och tyvärr visade det sig att jag hade rätt. Självklart behöver det inte alltid vara nykört när man ska åka, men just i dag hade det suttit fint. Det hade ju snöat rätt så mycket hela förmiddagen och gjorde det fortfarande när jag skulle åka. Och kombon skejta och mer än 5 cm nysnö är inte helt optimal måste jag säga. Det gled inte speciellt bra, var rent av marigt att lyfta skidorna emellanåt och ibland fastnade dom i snön t.o.m och kroppen blev rejält trött.

Men jag struntade i detta och gnetade på i spåret i stället. Fokuserade på att jag hade tiden för träning och att det var så fint i terrängen. Ett tag förväntade jag mig nästa att se den där lyktstolpen som finns i skogen i Narnia, när jag kikade in mellan träden. Ja, det var verkligen en sagovärld där ute i dag :).

Visst är det nästan att man skymtar lyktstolpen där inne i gläntan.

Kunde ju inte stanna i sagovärlden hur länge som helst, utan saker som hämtning i skolan, handla och laga mat kallade mig tillbaka till vardagen igen. Men jag tror nog att det blir ett nytt besök i skogen i morgon. Till helgen väntar rejält med otäcka plusgrader så det känns som man måste maxa ur det mesta man kan av vintern. Vem vet hur länge den stannar.

Önskar er en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!