header

header

22 mars 2016

Att äntligen ha fått bilden ur huvudet.

Äntligen tog jag mig tiden att sitta här framför datorn - borde väl i ärlighetens namn ha gjort något vettigare..... Men nu har jag gått runt och funderat på min narnia-bild länge nog och i dag var den tvungen att få bli till.

Har gjort flertalet varianter men den jag visar nedan är den som jag tror mest symboliserar det jag vill visa. Jag vet ju så klart vad jag vill säga med den här bilden men jag tycker det bästa är att få låta tolkningen vara fri. Allt behöver inte vara bestämt och tillrättalagt utan visst är det skönt när man får se exakt det man ser utan en massa direktiv och instruktioner.

Denna bild har länge funnits inuti min huvud.

Annars är det full fart här hemma. Massa vardagliga ting att fixa. En liten kanin som älskar att vara ute och skutta och så klart ska få det. En egen kropp som ska tränas. Och som grädde på moset - väskor som ska packas.

Nu är det hög tid att sätta fart!

Ha en fortsatt bra tisdag!

4 kommentarer:

  1. Här har det också packats ikväll, ska bli så kul att ses :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan inte annat än att hålla med! Ser fram emot att träffa er :)

      Kram Carina

      Radera
  2. Snöhäxan från Narnia kommer och svingar sitt spö. På nått vis tänker jag även på Ronja Rövardotter när hon förtrollas av de underjordiska rösterna. Känner att jag vill överbeskydda barnet E. Tänk om hon luras av snöhäxan..! En riktigt bra bild som jag bokstavligt talat har stirrat på i flera minuter. Vackert! / Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh, tusen tack för dina ord och att du delger dina tankar runt bilden! Det är så intressant att få höra hur någon annan ser och tolkar ens bild. Tack fina du!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!