header

header

7 januari 2017

En vecka har gått...

En vecka har gått på det nya året och även en vecka som jag lyckats hålla ett av mina mål med året. Jag sätter ju inte upp löften för mig själv utan tycker det känns bättre med att sätta upp mål när det blir ett nytt år. Ett av de mål jag satt upp är att sluta med godis och att skära ner på sötsaker i övrigt.

Så för en vecka sen, på självaste nyårsafton, åt jag min sista godisbit. Och det har gått över förväntan att sluta. Med tanke på hur mycket choklad jag vräkt i mig under hela december trodde jag det skulle bli svårare men icke. Får väl hoppas att det håller i sig men det tror jag det ska göra, känner redan efter så kort tid, hur mycket bättre jag mår utan att äta en massa sött :).

Lördag och inget lördagsgodis för mig men väl en massa träning och det är ju bra mycket bättre. Körde ett löppass i morse och hade tänkt nöja mig med detta. Men när M frågade om jag skulle hänga med honom ut på ett skidpass kunde jag ju inte säga nej - speciellt inte när det var kanonväder ute.


(hann inte plocka fram kameran i dag så det får bli några bilder från jullovet i fjällen i stället).

Nu blir det till att slappa i soffan. Kan bli ett och annat avsnitt av den helt suveräna norska serien Skam. Ja även jag får erkänna att jag har fastnat i denna serie. Har plöjt igenom säsong 1 och 2 och blev överlycklig när säsong 3 släpptes häromdagen. Men allra först ska här surfas runt efter en viss sak till en viss person.

Hoppas ni haft en bra lördag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!