header

header

31 januari 2017

Hej då januari.

En månad på det nya året är på väg att ta slut och visst känns det lite konstigt att det redan gått en hel månad. Till stor del tror jag det beror på att tiden efter julledigheten gått med en rasande fart då det varit galet mycket att göra - speciellt på jobbet.

Annars tycker jag nog att månadens största undran har varit: när ska det bli vinter?? Visst har det gått att åka skidor och skridskor nästan alla dagar men någon riktig vinter har det då inte varit tal om. Tråkigt tycker jag så klart, inte bara för min egen del, utan mest för alla barn som inte får chansen att vara ute och busa och leka i snön. Jag hoppas verkligen att februari kommer att bjuda på minusgrader och massa snö.

Bilder från månaden som gått.

Förutom att ha haft fullt upp på jobbet så har inspirationsnivåerna varit låga under januari. Har inte haft någon större lust att fotografera. Ingen större lust att blogga. Har haft i tankarna att sluta med bloggen då det helt enkelt inte känts roligt längre. Har inte bestämt mig hur jag ska göra ännu men tills vidare får den vara kvar. Kanske med färre inlägg. Vi får se helt enkelt.

Ska i vilket fall som helst börja med en bloggbok för 2016. Tillhör ju den generationen som tycker det är roligare att ha en fysiskt bok att bläddra i än att läsa på en skärm :).

Dags att invänta min lilla tjej som visst skulle gå hem från skolan i dag. Och så säger jag hej då till januari och ser fram emot februari.

Ha en fortsatt fin dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!