header

header

3 februari 2017

Min mindfulness.

Efter den bästa starten på dagen - ett skidpass i skogen - så är kroppen så där lagom trött och mör. Även huvudet fick sitt då jag helt kopplade bort allt vad stress och passa tider heter och bara var där och då i spåret. Jag har testat och försökt mig på mindfulness men det går bara inte. Tankarna fladdrar iväg och jag hör minsta lilla ljud och blir okoncentrerad. Men när jag är i skidspåret i skogen eller ute och tränar i största allmänhet - ja då är jag där och då. Träningen är inte bara den fysiska delen för mig utan även den psykiska - min mindfulness. 

Att sitta nere vid sjön - också en typ av mindfulness. 

Tog mig även i kragen och städade hela huset. Riktigt tråkigt att göra men ack så skönt när det är gjort och man känner den där fräscha och rena känslan. I love it! Och lyssnar man på en pod samtidigt - ja då blir det nästan roligt eller i alla fall roligare. 

En helg väntar och minsann blir det inte en kort resa. Någon jag tycker väldigt mycket om fyller snart år och det måste ju självklart firas på plats. Men först - hämtning efter skoldagens slut. 

Önskar er en fin fredag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!